Здравейте и добре дошли в Уикипедия, свободната енциклопедия на повече от 250 езика, която всеки може да редактира, развие и обогати. Ако не знаете откъде да започнете, препоръчваме ви да прочетете страницата „Първи стъпки“ и Наръчника на уикипедианеца!

Първата статия в Уикипедия на български език е създадена в началото на декември 2003 г., а в момента се работи по 109 653 статии, защитени с лиценза Криейтив Комънс - Признание - Споделяне на споделеното и Лиценза за свободна документация на ГНУ. Здравейте и добре дошли в Уикипедия, свободната енциклопедия на повече от 250 езика, която всеки може да редактира, развие и обогати. Ако не знаете откъде да започнете, препоръчваме ви да прочетете страницата „Първи стъпки“ и Наръчника на уикипедианеца!

Първата статия в Уикипедия на български език е създадена в началото на декември 2003 г., а в момента се работи по 109 653 статии, защитени с лиценза Криейтив Комънс - Признание - Споделяне на споделеното и Лиценза за свободна документация на ГНУ. Първата статия в Уикипедия на български език е създадена в началото на декември 2003 г., а в момента се работи по 109 653 статии, защитени с лиценза Криейтив Комънс - Признание - Споделяне на споделеното и Лиценза за свободна документация на ГНУ. Здравейте и добре дошли в Уикипедия, свободната енциклопедия на повече от 250 езика, която всеки може да редактира, развие и обогати. Ако не знаете откъде да започнете, препоръчваме ви да прочетете страницата „Първи стъпки“ и Наръчника на уикипедианеца!

Първата статия в Уикипедия на български език е създадена в началото на декември 2003 г., а в момента се работи по 109 653 статии, защитени с лиценза Криейтив Комънс - Признание - Споделяне на споделеното и Лиценза за свободна документация на ГНУ.